HTML

Babatunder

Ez a blog a Babatündér nevű vitorlásról szól, Öcsiről.......valami "nevesincs-dologról" vagyis az IFJÚSÁG - ról szól...... aztán majd meglátjuk ..( vagy nem) !!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Babatündér....

2009.12.02. 01:50 Saca-carolina

  

 

BABATÜNDÉR

 


 
Babatündér! Igen! Ez a neve! Atya-Isten! Hogyan lehet egy jóképű - igazán nagyon-nagyon jól kinéző 22-es vitorlást ilyen szörnyűséges gejl névvel illetni! Apu ezt azonnal meg kell változtatni, át kell keresztelni, ezzel nem járhatunk!
A KALÓZunkat ami a 22-es előtt volt Vacak-nak hívták! Az egy jó név! Pláne egy KALÓZnak! Na de BABATÜNDÉR ?!?
Szó sem lehet róla, tudod te mi utánajárás, most csinálom a tulajdonos-átírást a "vizijártassági"-ban, most még egy név-változtatás...az...az..az aztán nagyon hiányzik!
Inkább arra legyen eszed, hogy törött egy csomó borda,...na mire azt pótoljuk.....kifürészeltetjük a Molnár Gézával...aztán..főzögetjük....IGEN...FŐZNI kell...úgy lehet majd beszögelni!!

Na így lett a BABATÜNDÉR !! Tulajdonképpen a CSALÁDI VAGYON-ból a részesedés, már ami az államosítások, majd szegény MAMA emmiatti öngyilkossága után megmaradt!

Na így kezdődött!...Aztán most meg ne kérdezd, hogy mikor??...Az: I.e  ....volt! Szép 15 éves-forma leányzó voltam! Hát nem tegnap az fix!

Ezeket itt most főleg az Öcsinek írom,...de persze attól még akárkinek...MINDENKINEK...most már...végülis...ennyi idősen...!

És különbenis!!!

  ez még csak az első rész volt : FOLYTATÁS máris a kép után.....

                                                 

 https://m.blog.hu/go/gombolom/image/Szent%20Istv%c3%a1n-nap%20BBogl%c3%a1ron%2009_08_20%20070(1).jpg 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gombolom.blog.hu/api/trackback/id/tr671567927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása